RBP Street Hockey – oblastní kolo

Autor: | Posted on: Březen 22, 2018
Jako pořadatelé oblastního kola jsme nezklamali a postupujeme do dalšího kola.
Na základních školách a víceletých gymnáziích Moravskoslezského a Olomouckého kraje a okresu Vsetín proběla školní a oblastní kola vyřazovacího turnaje. Velké finále se uskuteční v hale v Ostravě.

Dne 20. 3. 2018 jsme pořádali oblastní kolo u nás v tělocvičně základní školy. Nalosován nám byl soupeř z nedaleka – družstvo žáků ZŠ Tršice.

Náš tým měl výhodu domácího prostředí a hned na začátku prvního utkání se nám podařilo vstřelit úvodní branku. Dostali jsme tak soupeře pod tlak a ikdyž se soupěř s ubývajícím časem neustále zlepšoval, po dvou poločasech skončilo utkání v náš prospěch 7:5.

Druhé utkání, které se odehrálo o pár minut později, nemělo vůbec stejný charakter. Soupeř z Tršic vystřídal brankaře a bylo to hned poznat. Tršice čím dál více a lépe kombinovali a rázem jsme prohrávali 3:1. Čas plynul a chvíli to vypadalo, že se bude muset hrát prodloužení. Nakonec se nám v posledních minutách druhého poločasu podařilo skóre srovnat na 5:5, a tak po dvou utkáních s jednou výhrou a jednou remízou vyhrála celkově naše ZŠ a postoupila do dalšího kola.

Více informací o turnaji naleznete zde.

DSCN0595DSCN0604