Edookit – nový informační systém školy

Autor: | Posted on: Říjen 1, 2017

edookit_banner02

Vše, co škola potřebuje v jednom systému: elektronická žákovská, online matrika, elektronická třídní kniha, tvorba rozvrhu, e-learning a mnohem více v jednom systému.

Od 1. 9. 2017 funguje na naší škole nový informační systém školy edookit. Jedná se o ucelený přehled informací, týkajících se školních akcí, rozvrhů, absencí a komunikace mezi učiteli, rodiči a žáky.

Rodiče mají přehled o školních aktivitách svých dětí, mohou sledovat jejich úspěchy v jednotlivých předmětech,  omlouvat absenci, sledovat probrané učivo a zadané domácí úkoly, mít přehled o školních akcích a změnách v rozvrhu.

Žáci mají k dispozici veškeré podklady pro kvalitní a efektivní přípravu do školy, včas jsou o všem informováni.

Odkaz pro přihlášení do systému edookit naleznete na webových stránkách naší školy www.skolavelkyujezd.cz v pravém bočním panelu. Můžete si také nainstalovat aplikaci edookit pro Android nebo iOS. V mobilních aplikacích je potřeba zadat ID školy: skolavelkyujezd.

Během týdne od 2. do 6. 10. 2017 byly na emaily rodičů, které jste pro tyto účely škole poskytli, rozeslány přihlašovací údaje.

Žákům od 5. – 9. tř. byly přihlašovací údaje rozeslány v týdnu od 4. – 8. 12. 2017 na jejich žákovské emailové adresy ve tvaru: přihlašovací jméno@skolavelkyujezd.cz

Prosíme nastavte si heslo a zapamatujte si přihlašovací jméno. Ve vlastním zájmu nesdělujte dětem své přístupové údaje, jelikož i omlouvání absencí bude probíhat přes edookit, a pokud omluvenka přijde z profilu rodiče, považujeme ji za platnou.

Pokud máte pocit, že Vám přihlašovací údaje nepřišly, zkontrolujte, prosím, ve vaší e-mailové schránce složky Nevyžádaná pošta nebo Spam.

Budete-li mít nějaké technické problémy nebo dotazy, prosím kontaktujte technickou podporu na adrese info@edookit.net nebo se obraťte na administrátora elektronického systému školy Mgr. Jana Ryšavého jan.rysavy@skolavelkyujezd.cz

Veškerá data v elektronickém informačním systému jsou zpracována v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů.

Věříme, že si systém edookit rychle osvojíte a najdete v něm nového pomocníka pro efektivní a moderní komunikaci.

Více informací o systému edookit naleznete zde.

Ukázku rodičovského portálu si prohlédněte zde.